kdybych vám mohla říct jen jednu větu, byla by to tato:

Fotografka ženské duše

Ukazuji ženám jejich jedinečnost. Pomáhám jim spatřit to, co je v nich nejkrásnější, jejich vnitřní krásu.  

@jana.bi.nova

NOVINKA – Manifestační focení – vize

MANIFESTACE – JAK SI MANIFESTOVAT – TVOŘIT – ZHMOTŇOVAT

Tahle slova vám mohou znít trochu jako scifi nebo ezo anebo možná jako totální blbost. Nebo vás mohou fascinovat tak jako mě za poslední rok, kdy jsem si dala záměr se to naučit. Však kdo by nechtěl mít tu moc tvořit si, po čem touží? Za mě teda leda blázen. Pokud vám vaše mysl říká, že to prostě není možné nebo to nejde, tak ji zkuste jednou nechat stranou a připustit tu možnost.

Samozřejmě jsem zpočátku tvořila nedostatek a to si myslím, že nám jde všem. Všemi těmi stížnostmi na svět kolem nás nebo na sebe sama si tvoříme nemoci, překážky a kdoví co ještě. Ale když to jde na jednu stranu, tak to musí jít na druhou – na stranu dostatku. Překážky při tom procesu chodí taky, ale v tom je právě ten vtip. Chodí nám proto, abychom je překonávali a tím byli blíže svému snu /vizi / záměru.

A tak jsem si začala tvořit vize o svém světě, kde mám, co chci, kde je vše v pořádku a jsem podporovaná. V mojí vizi vůbec nepochybuji o své hodnotě, žiji v lásce, hojnosti, lehkosti a radosti. Máte vůbec svoji vizi? Svůj nejkrásnější sen, kde byste dělali co chcete a beze strachu?

Postupně zjišťuju, že se to již děje, že

  • jsem nejen dost dobrá, ale dokonce úžasná
  • mám vše, co potřebuji
  • dělám práci svých snů
  • pomáhám dělat svět lepším místem

Před rokem jsem vytvořila online workbook Brandový plánovač, který klientům slouží pro nacítění atmosféry jejich poslání a následnými kroky si mohou vytvořit základy svého podnikání – tvoří si rovnou texty na web, základy vizuální identity a připravují se rovnou na focení brandových fotek. Kdokoliv si dal tu práci a dovolil si projít celým procesem až po výsledné focení, tak byl nadšený. A já si mezitím všimla něčeho úžasného a sice, že se dá prostřednictvím fotek, které odráží vaši vizi vaše vize rovnou manifestovat. Mojí klientce Lindě se její sen splnil do 4 dnů, což je teda dosavadní rekord.

Pozorujte teď chvíli svoje myšlenky ohledně předchozího odstavce – pokud slyšíte svou mysl vám říkat, nějaké “ALE”, tak to prozkoumejte, co je za tím. Možná by vám pomohl nějaký odblok, tak jako mě. Dovolte si pomoct a vystoupit z nedostatku. Ráda vám doporučím Lindu nebo Sehu, které vám s tím rády pomohou.

Ale vrátím se zpátky k manifestačnímu focení. Za mě je to ideální nástroj, jak udělat první krok ke tvoření života svých snů. Manifestovat se dá úplně všechno! Vím, že toto focení bude můj top produkt a že už mě to brzy nepustí k focení “jen pár fotek” bez hlubšího smyslu. Jsem teď na cestě k něčemu, co mě zdaleka přesahuje a co je prostě VOW! Přesně jak mám naplánováno ve své vizi.

Jestli máte jakýkoliv sen, ale přešlapujete na místě a nevíte, jak ho zhmotnit, pojďte na to přes tu vizuální stránku – přes fotky. A nemusí to být jen poslání a podnikání. Může to být sebehodnota, sebedůvěra, bytí v přítomnosti, prostě, cokoliv, co teď právě potřebujete ve svém životě zhmotnit. Jsem vám k službám.

PS ukázka fotek pro mou úžasnou klientku Lindu, která je zářným příkladem toho, že manifestace prostřednictvím vize a následného focení podle vize opravdu funguje!

      

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *