kdybych vám mohla říct jen jednu větu, byla by to tato:

Fotografka ženské duše

Ukazuji ženám jejich jedinečnost. Pomáhám jim spatřit to, co je v nich nejkrásnější, jejich vnitřní krásu.  

@jana.bi.nova

Vymazlené brandové focení pro Hanku

Vždy, když se chystám fotit a pro brandové focení to platí o to více, zjišťuji zadání pro vaše fotky. Snažím se porozumět vašemu podnikání i vám jako člověku. A bylo tomu tak i s klientkou Hankou.

Při přípravném setkání jsem chtěla poznat Hanku co nejvíc a nacítit její podnikání.

Hanka Štefanová Jurásková je terapeutka a učitelka každodenní pohody. Pracuje s lidmi napříč profesemi, podporuje učitele i charitu. Záběr její práce je hodně široký, vše ale dělá ráda a hlavně s humorem. Díky svému životnímu osudu nedělá z ničeho vědu, ale zároveň je citlivá a problémy nezlehčuje. A tu pohodu z ní prostě pocítíte už při prvním setkání. Chtěla bych napsat mezi dveřmi, ale to by se zrovna nesměla psát doba covidová. Poprvé jsme se totiž sešly přes Zoom.

Hanka měla moji podporu při plánování detailů focení, včetně možného oblečení, vizáže a rekvizit. Také jsme prošly Průvodce brandovým focením, který nám přípravy dost zjednodušil. Tohoto průvodce jsem vytvořila pro své klienty, aby věděli, jak se na focení připravit a nad čím se před plánovaným focením zamyslet. Je ke stažení na mém webu 🙂

Fotky, které jsme pořídily, už zdobí Hanky nový web, který zastřešuje její dosavadní projekty. Hanička chtěla na fotkách vyzařovat nadhled a působit uvěřitelně. Hanka je životní optimistka a v osobním i profesním životě je hravá a radostná – prostě v pohodě. Zároveň to není žádná éterická bytost a stojí nohama pevně na zemi.

Otázkou tedy bylo, jak jí vyfotit? U pevné skály napadlo nás.. No s tou skálou to úplně nedopadlo, ale ve finále je to jedno. Na místě totiž až tak nezáleží. To, o co jde hlavně, je ta správná nálada a hlavně přirozenost. Prostě si na nic nehrát a být sám sebou. Ne vždy je to jednoduché, ale s Hankou se nám to díky její pohodářské povaze povedlo. K té správné náladě fotek pomohlo i naplno využít potenciálu jejích oblíbených barev – barevných ponožek, bot, deštníku, apod. Krásně se z nich vykrystalizovala linka jejího brandu.

Fotily jsme v exteriéru a v našem domácím ateliéru.

Mám ohromnou radost, že se Hanka ukotvila ve své značce a že se v ní cítí jako ryba ve vodě.

PS Hanka přizvala na focení svoji dceru Kačku a byl to skvělý tah. Asistenti jsou při focení vítáni

Hanky nový web najdete tady: https://hankajuraskova.cz/, tak nakoukněte.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *