kdybych vám mohla říct jen jednu větu, byla by to tato:

Fotografka ženské duše

Ukazuji ženám jejich jedinečnost. Pomáhám jim spatřit to, co je v nich nejkrásnější, jejich vnitřní krásu.  

@jana.bi.nova

Sebeláskové focení a rituál

Nedávno proběhnul můj první ženský kruh – Rituál zaměřující se na Sebeláskové focení

Jsem vděčná za důvěru, se kterou se přítomné ženy uvolnily a nechaly se zachytit na fotkách. Stále mě překvapuje ta magie uvolnění, která způsobí, že jsou všechny ženy krásné. Přeji si, abychom si toto mohly dopřávat každý den! Svět by byl hned veselejším místem, kdyby v něm vládly ženy ve své ženské síle.

Jak zacítit nebo se znovu napojit pocit, kdy jsi ve svém středu a ve své síle? Jak to udělat? Pomocí tance, meditace nebo třeba zpěvu 😉

Už jsi někdy zažila sílu bezpečného ženského kruhu, kde spolu ženy nesoupeří, ale vzájemně se podporují? V takovém prostředí můžeš odložit stud a úlevně se necháš podpořit. Poznáš, že si každá řešíme podobné výzvy.

Pokud máš chuť podobnou akci zažít, pokračuj ve čtení dole pod fotkami.

 

 

Pojď si dolít svůj pohár sebelásky, abys mohla zase šířit lásku mezi své blízké na náš další!

 

Sebeláskový kruh s focením

 

Kdy:

V neděli 12.června 2022 od 9:30 do 19 hod.

 

Kde to bude:

na kraji Říčanského lesa, v prostředí krásné jurty a přilehlé louky a lesa

 

Kdo tě bude provázet: 

Jana Bínová – fotografka ženské duše, https://www.janabinova.cz

Hanka Krejčová Říhová  – zpěvačka, tanečnice, průvodkyně a lektorka, https://www.hankarihova.com

 

Co tě čeká: 

• bezpečné a láskyplné prostředí
• výborná domácí raw strava
• meditace, tanec, zpěv, tvoření
• krášlení a sebepéče
• sebeláskové focení

Jak to probíhá: 

Sejdeme se v malém počtu žen (max 7), společně se poznáme a můžeme sdílet, s čím každá z nás přichází. Budeme tančit nebo se jen protahovat, abychom se dostaly do těla. Pak následuje krátká meditace. Po výborném obědě od Haničky se ženy nalíčí a převlečou na focení. Poté bude následovat jednotlivé focení žen, ostatní ženy zatím můžou tvořit svůj sebeláskový předmět a/nebo můžou zpívat – otvírat se tónům – hlasivky jsou propojené s naší joni, kde je ukryta naše ženská síla. Pak už si jen popovídáme na závěr.

 

Co když se stydíš: 

Vše je dobrovolné a navíc se není proč stydět – svlékat se vůbec nemusíš nebo můžeš jen na focení odložit část oblečení a uvidím Tě jen já a ještě jen přes objektiv mého foťáku.

 

Kolik akce stojí: 

Cena za celodenní program, výbornou domácí raw stravu a 5 upravených fotek je cena 2900 Kč.

 

Co o minulé akci prohlásila účastnice Janička H.:

“Takovéhle akce jsem se účastnila poprvé, takže jsem vůbec nevěděla, co od toho mám čekat. Byla jsem zvědavá, jaké bude sdílení v ženském kruhu, jak bude probíhat focení. Skutečností jsem byla mile překvapena, vyprávění i tanec v ženském kruhu pro mě bylo přirozené. Zjistila jsem, že s každou ženou, se kterou jsem se na focení setkala, jsem měla něco společného – vnímání sebe, ostatních lidí, náhled na určité situace. Bylo to hezké zrcadlení. Dále jsem ráda, že mám konečně krásné fotky, na kterých si připadám jako bohyně. Celý den jsem si moc užila, velmi se mi posílilo ženství. Myslím, že sebeláskové focení by si měla dopřát každá žena, už jen pro ty krásné fotky a také pro den, kdy se bude věnovat sama sobě, bude mít možnost ponořit se do svého nitra, odpočinout si od všedních starostí.

Přijď se na mě usmát do objektivu a pochopit, že jsi dost dobrá a krásná především sama pro sebe a rozzářit se i pro své okolí

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *