kdybych vám mohla říct jen jednu větu, byla by to tato:

Fotografka ženské duše

Ukazuji ženám jejich jedinečnost. Pomáhám jim spatřit to, co je v nich nejkrásnější, jejich vnitřní krásu.  

@jana.bi.nova

Brandové focení a osobní sebeláskové focení představení pojmů

Díl první – Jak se zrodila SEBELÁSKOVÁ FOTOGRAFKA a také fotografka pro brandové focení

K focení jsem přišla “úplně náhodou”, ale to jsem před tím musela vystudovat ekonomii a živit se jako ekonomka. Stále jsem ale cítila, že tohle přeci nemůže být všechno! Že někde musí být nějaký lepší život než jen chodit od rána do večera do práce a těšit na 14 dní dovolené. V tom období se kolem mě občas mihlo pár inspirativních žen, které mi ukázaly, že se dá vydělávat i prací, která člověka baví a dělá ji srdcem. A tak jsem se začala probouzet do lepšího života.

Jednoho dne mě “opět úplně náhodou” oslovila moje kamarádka, abych vyfotila partu žen ve svůdném prádle. Já? Která do té doby fotila jen rodinky a dětičky. Co vám budu povídat, já jsem se pro tento typ focení úplně nadchnula. Mé srdce jásalo!

Ovšem to, co mě naprosto probralo, byl můj vlastní zážitek z fotografování. Hlavně to, že jsem si vůbec připustila tu možnost, že jsem hodná toho, nechat se také vyfotit. A když jsem pak uviděla sama sebe na fotkách, tak mi spadla brada. Ten pocit, že jsem vlastně krásná, i když jsem si to nikdy nemyslela, byl úplně opojný a odstartoval nejen moji cestu k vlastní sebehodnotě a sebevědomí, ale i cestu mého poslání.

Fascinovaná vlastním prožitkem a prožitkem svých prvních nadšených klientek jsem se začala zaměřovat na práci se ženami.

Začala jsem využívat ohromné moci fotografií zvedat sebevědomí a začala jsem propojovat fotografování žen s doprovázením k vlastní jedinečnosti. Postupem času jsem odhalila i klíč ke skutečné ženské kráse, která nesouvisí s počtem našich vrásek a číslem na váze, ale s naším vnitřním nastavením – vyazařováním – vibracemi – šťavnatostí.

Tím, že vidím jedinečnost v každé ženě, můžu ji prostřednictvím fotek ukazovat ostatním ženám, které si to dovolí. Je pro mě největší odměnou je díky fotkám ode mně vidět

• zářivé,

• samy sebou,

• šťastné,

• zamilované samy do sebe a

• dělající práci, která ani není prací, ale zábavou.

Díl druhý – Jak se zrodila fotografka pro BRANDOVÉHO FOCENÍ

S mým vlastním dovolením si odejít z korporátu a vydat se na dobrodružnou cestu vlastního podnikání se portfolio mých služeb začalo rozšiřovat i na fotografování poslání ostatních. Začalo mě nesmírně bavit svoje zkušenosti předávat dál a podporovat i ostatní ženy v jejich vlastním poslání. Za vydatné pomoci přesně naplánovaných a promyšlených fotografií (tzv. brandové focení), tak aby svými emocemi přitáhly ideální klienty a nastartovaly proces vytváření hojnosti pro mé klientky.

Brandové focení (nebo jak já říkám focení vlastního poslání) nabízí celou řadu dílčích služeb.Nabízím hlavně konzultace se zaměřením na vyladění osobní značky. Často totiž ani netušíme, jaké možnosti se nám brandovým focením nabízí a jak by se dalo naplno využít.

Vytvořila jsem proto samostatný online worksheet Brandový plánovač, který je úžasným průvodcem po cestě k vlastnímu brandu/značce. Vede pěkně do hloubky, k poznání toho, co vlastně chceme vytvářet a předávat světu, a dále pak k tomu, jakou štábní kulturu tomu chceme dát. Podle vize svého podnikání v naší ideální budoucnosti zjišťujeme, jakou atmosféru má naše značka a podle toho pak plánujeme nejen focení, ale celkový vzhled naší značky – její vizuální identitu (s tím souvisí nejen nálada fotek, ale například i naše brandové barvy, fonty, styl textů apod.). Z celkové atmosféry se nám poskládá lokace focení, oblečení a doplňky na focení. Zároveň vás Plánovač vede k hlubšímu poznání vašeho brandu jako jsou hodnoty, ideální klient apod.

Více se o Plánovači pro Brandové focení dočtete tady

Najdete mě také v katalogu rebelek kde můžete získat spoustu zajímavých kontaktů nejen pro vaše podnikání.

Brandové focení ukázka Brandové focení ukázka brandove a sebelaskove foceni Brandové focení ukázka brandové focení ukázka brandové focení ukázka brandové focení ukázka brandove a sebelaskove foceni brandove a sebelaskove foceni brandove a sebelaskove foceni brandove a sebelaskove foceni brandove a sebelaskove foceni brandove a sebelaskove foceni

přidat kometář

Comments Off on Brandové focení a osobní sebeláskové focení představení pojmů
Reply...