kdybych vám mohla říct jen jednu větu, byla by to tato:

Fotografka ženské duše

Ukazuji ženám jejich jedinečnost. Pomáhám jim spatřit to, co je v nich nejkrásnější, jejich vnitřní krásu.  

@jana.bi.nova

Sebeláskový rituál – focení na míru

Sebeláska je nejen mým oblíbeným fotografickým tématem, ale i osobní cestou. A musím říct, že sebeláskový rituál jde opravdu do hloubky.K radikálnímu přijetí sebe sama,  obejmutí a uctění svého těla, k opuštění svého vnitřního kritika, k rozproudění hojnosti díky cítění v těle apod.
Pokud o sobě jakkoliv pochybujete, je nejvyšší čas to změnit. A já nabízím radostnou cestu, prostor, laskavou péči a podporu. Fotíme vždy podle vašeho osobního záměru, který probíráme při plánovací schůzce, která předchází focení. Vytvořím vám pak rituál na míru a focení je tam jen takové mimochodem zpestření, ale z fotek si pak sednete na zadek.

Čím víc si dovolíte se otevřít a prožít si na vlastní kůži propojení se svým tělem, tím víc pochopíte, že o sobě pochybujete naprosto zbytečně. A já vás v tom podpořím. Také nemám problém jít do všech akcí s vámi a obrátit celý proces v totální magic, legraci, potěšení, prostě cokoliv. Je to nesmírně uvolňující a léčivé.

Nedávno jsem fotila tuhle nádhernou odvážnou ženu, při jejímž focení jsme hodně pracovaly s rozprouděním ženské energie. V praxi to vypadá tak, že jsme se mazaly voňavými olejíčky, běhaly obě nahé po louce a koupaly se nahé v rybníku. Jedly rozteklou čokoládu prstem. Ale vlastně se ani nedá slovy vylíčit jaké to bylo, to se musí prostě zažít. Ty nejslastnější fotky si Ester nechala sama pro sebe. To jen abyste věděly, že tyto zveřejněné fotky nejsou zdaleka všechno 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *