kdybych vám mohla říct jen jednu větu, byla by to tato:

Fotografka ženské duše

Ukazuji ženám jejich jedinečnost. Pomáhám jim spatřit to, co je v nich nejkrásnější, jejich vnitřní krásu.  

@jana.bi.nova

Magické focení na Madeiře

Magické focení ve F A N A L U

Nedávno jsem se vrátila z mého úžasného pobytu na Madeiře. Pobyt mě zase ukázal, jak je důležitý odpočinek, nadhled a propojení s přírodou a jejími živly.

Na Madeiře se nachází spousta úžasných míst, ale jedno je opravdu speciální – Fanal. Nejrozsáhlejší vavřínový prales na světě, jehož některé stromy jsou staré až 600 let. Jejich zakroucené mechem porostlé větve dodávají místu magickou atmosféru.
Byli jsme tam 3x, pokaždé jsme měli štěstí na jiné počasí a tak to tam pokaždé vypadalo jinak.Místo přesně takové které se hodí na magické focení.

Celkově nám na Madeiře počasí přálo přesně jak jsme potřebovali. Ani nás vlastně nepřekvapilo, že v okamžiku, kdy jsme se s Luckou a Dančou rozhodly si pořídit sebeláskové fotky ve Fanalu se udělalo krásně teplo. Věděla jsem, že chci ženy provést brandovým focením tak jak jsem zvyklá.S naladěním na sebe sama a propojení s kořeny stromů, přivést je k zavnímání léčivé síly stromů v těle a tady to fungovalo úplně úžasně.

Už vlastně celý program předchozích dní retreatu, který pro nás připravila Adel Nommo Černá a Pavel Milan Černý, nás skvěle připravil a naladil. Navíc ten vítr ve vlasech a koupání ve vlnách, které brandové focení předcházelo, naše těla příjemně oživilo. Stromy nám předaly úžasnou moudrost, vlily nám blahodárnou energii do žil a do celého těla. Zase jsme se cítily živé a plné radosti ze života.

A tady je vzpomínka na magické focení a krásné chvíle ve Fanalu.
Líbí se Vám takové magické focení v překrásné divoké přírodě ? Podívejte se co dalšího pro Vás můžu vymyslet a zrealizovat.
Kontaktujte mě budu se na Vás těšit.

Madeira-Fanal Madeira-Fanal magické focení Madeira-Fanal Madeira-Fanal Madeira-Fanal Madeira-Fanal Madeira-Fanal Madeira-Fanal Madeira-Fanal magické focení Madeira-Fanal focení Madeira-Fanal Madeira-Fanal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *