kdybych vám mohla říct jen jednu větu, byla by to tato:

Fotografka ženské duše

Ukazuji ženám jejich jedinečnost. Pomáhám jim spatřit to, co je v nich nejkrásnější, jejich vnitřní krásu.  

@jana.bi.nova

Lamerii a její brandové focení

Podzim 2021

Ležím na lehátku při masáži u mé milé kamarádky Jitky, která se právě rozhodla odejít z práce a bavíme se o tom, co teď bude dělat. Jasně, bude masírovat! Vypadá odhodlaně a nadšeně! Zmiňuju se mezi řečí, že budu spouštět online kurz Přípravka na brandové focení a že to vlastně není jen o přípravě na focení, ale že si tam oťukne své vize, hodnoty, ideální klienty a další věci, které by se jí teď mohly hodit.

Mezitím pokračuje masáž a mě dochází, že tohle není jen obyčejná masáž. Mám čuch na lidi. Jitka je fakt dobrá a má našlápnuto splnit si svůj velký sen. Bavíme se o tom a o podnikání a Jitka chce jít do mého online kurzu.

Po pár týdnech v kurzu mi Jitka volá:

“Budu potřebovat fotky, nejdražší balíček. Chci hodně fotek.”

Rezervujeme vizážistku a prostory na focení. Frčí to. Focení jde skvěle, nesmírně si to užíváme! Držíme se plánu, ale máme čas i improvizovat. Je to boží. Jitka je z fotek nadšená.

 

Leden 2022

Dějí se velké věci:

1. Z Jitky je harmonizérka Lamerii, která má vybookované terapie na týdny dopředu. Má hotový web!Je fakt hustá. Odstartovala za svým snem jako raketa na měsíc. A pozor, zvyšuje ceny! V čem vidím Lamerii hlavní úspěch? Má jasnou vizi a nebojí se. Být vidět, riskovat, investovat, i dělat chyby a stále se učit.

 

2. Ze skromné popelky Přípravky na brandové focení se stává Brandový plánovač, sebevědomý kurz, který má potenciál zjistit ten váš potenciál a dostat ho mezi lidi.

 

Pokud máte taky svou vizi, i když zatím v mlze. Jděte za ní. Prosím. Lidé, kteří potřebují vaše služby, už vás vyhlížejí. Pomůžu vám, koukněte sem: http://janabinova.cz/brandovy-planovac.

S Lamerii jsme natočily krátké video o tom, co jí Brandový plánovač a následné focení přineslo, tak koukněte i na to.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *